Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 31g6.7kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl63g53kcal0.9g2.8g4.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g66kcal4.5g0g5.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]31g103kcal8.4g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g568kcal34.2g22.2g35.4g9.2g
Valittu annoskoko344g284kcal17.1g11.1g17.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna172g142kcal8.6g5.6g8.9g2.3g
Arvot/100g100g83kcal5g3.2g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758