Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss110g81kcal1.3g19.7g0.3g0g
Karjalanpaisti atria 700g102g164kcal19.4g0g9.4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)57g17kcal0.6g2.3g0.2g0.1g
Kevytkerma29g35kcal0.9g1.3g2.9g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%29g25kcal0.4g1.3g2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g5.8g14kcal0.6g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g677kcal46.6g50.8g32g0.6g
Valittu annoskoko344g339kcal23.3g25.4g16g0.3g
Annoskoko puolitettuna172g169kcal11.7g12.7g8g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920