Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 245g71kcal2.4g11.3g0.7g4.4g
Lapinliha,poronkäristys 750g656g905kcal137.7g6.6g39.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow350g280kcal14.7g45.5g3.1g10.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g437g1093kcal83.1g0.1g96.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6874g4698kcal475.8g127g278.8g30.4g
Valittu annoskoko3437g2349kcal237.9g63.5g139.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna1719g1175kcal119g31.8g69.7g7.6g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710