Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.3g11.2g
Lanttu 129g37kcal1.3g5.9g0.4g2.3g
Kasvisliemikuutio 50g151kcal4.7g6.7g11.6g0.8g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Kesäkurpitsa zucchini 270g49kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Tomaattipyree, Pirkka68g55kcal2.3g12.8g0.7g0.7g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Seiti pakaste 675g523kcal118.5g0g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1575g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6876g2661kcal307.6g108g103.6g40.6g
Valittu annoskoko3438g1331kcal153.8g54g51.8g20.3g
Annoskoko puolitettuna1719g665kcal76.9g27g25.9g10.2g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160