Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 677g1284kcal183.5g0g60.9g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 60g65kcal4.8g9.8g0.4g1.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.6g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)601g511kcal6g21g42.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk601g161kcal3.6g31.9g1.2g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g301g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Kirsikkatomaatti, 50g150g30kcal0.9g5.7g0.5g0g
Basilika, tuore7.5g3kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g15g39kcal1.8g1.7g2.9g0.1g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g752g2631kcal82.7g556.2g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6876g9878kcal584.8g1334.6g236.6g42.4g
Valittu annoskoko3438g4939kcal292.4g667.3g118.3g21.2g
Annoskoko puolitettuna1719g2470kcal146.2g333.7g59.2g10.6g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357