Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g66g226kcal1.3g2g23.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g27g194kcal0.3g0.3g21.3g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g40g151kcal11.6g0g11.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 66g42kcal2g3.2g2.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)5.3g0.5kcal0.1g0g0g4.5g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g5.3g0kcal0g0g0g5.3g
Riisijauho / -hiutale 37g132kcal2.8g29g0.3g0.4g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g11g8.5kcal0.6g1.4g0.1g7.9g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g30g34kcal5.4g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1647kcal50.4g85.8g120.6g38g
Valittu annoskoko344g823kcal25.2g42.9g60.3g19g
Annoskoko puolitettuna172g412kcal12.6g21.5g30.2g9.5g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656