Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g19g61kcal9.4g5.6g0.1g1g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g69g24kcal0.7g4.7g0.3g1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g19g60kcal2.4g11.6g0.5g1.7g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g10g17kcal0.8g0.4g1.3g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g10g23kcal3.3g0g1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 47g13kcal1.5g1.5g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g560kcal38.6g58.8g17.8g10.6g
Valittu annoskoko344g280kcal19.3g29.4g8.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna172g140kcal9.7g14.7g4.5g2.7g
Arvot/100g100g81kcal5.6g8.5g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134