Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g141g169kcal22.5g1.8g7.9g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)4.5g16kcal0.2g3.4g0.2g0.2g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g56g67kcal1.6g3g5.6g0g
Voi 1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g546kcal48.6g16.4g32g0.6g
Valittu annoskoko344g273kcal24.3g8.2g16g0.3g
Annoskoko puolitettuna172g136kcal12.2g4.1g8g0.2g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310