Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g248g272kcal56.9g0g5.2g0g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g20g79kcal6.7g0g5.8g0g
Korppujauho 23g82kcal2.4g16.9g0.2g1.2g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1526kcal133.2g34.4g95.6g3.8g
Valittu annoskoko344g763kcal66.6g17.2g47.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna172g382kcal33.3g8.6g23.9g1g
Arvot/100g100g222kcal19.3g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480