Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl31g40kcal4.1g0.1g2.6g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Omenasose, omatekoinen56g73kcal0g16.9g0g0.8g
Kuohukerma,valio,2dl56g192kcal1.1g1.7g19.8g0g
Maitorahka, milbona (500g)56g38kcal6.9g2.2g0.1g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 68g46kcal0.5g10.3g0.1g0.5g
Vadelma 28g12kcal0.3g1.2g0.2g1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g2.3g4.6kcal0g0.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.4g4.7kcal1.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1159kcal31.4g144.4g46g5.6g
Valittu annoskoko344g580kcal15.7g72.2g23g2.8g
Annoskoko puolitettuna172g290kcal7.9g36.1g11.5g1.4g
Arvot/100g100g168kcal4.6g21g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285021