Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 153g67kcal0.8g9.8g0.9g5.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g109g427kcal0g107.3g0g0g
Suklaa tumma 66g339kcal2.6g35g20.4g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana689g1671kcal6.8g304.6g42.6g17.2g
Valittu annoskoko345g836kcal3.4g152.3g21.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna172g418kcal1.7g76.2g10.7g4.3g
Arvot/100g100g242kcal1g44.2g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914