Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 998g3266kcal101.7g662.5g11g33.4g
Maitorahka (Pirkka)998g659kcal119.7g39.9g3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen798g263kcal26.3g39.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Basilika, tuore 8g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g399g1237kcal103.8g8g87.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g11839kcal758.2g1500.6g288.8g67g
Valittu annoskoko3440g5920kcal379.1g750.3g144.4g33.5g
Annoskoko puolitettuna1720g2960kcal189.6g375.2g72.2g16.8g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206