Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 499g3619kcal5.9g2g405.6g0g
Suklaa tumma 599g3092kcal23.3g318.9g185.6g31.7g
Sokeri 1058g4293kcal0g1056.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 549g783kcal68.6g1.6g56.3g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g486g1508kcal82.7g262.7g14.1g63.2g
Cashewpähkinä 250g1432kcal49.9g46.9g115.6g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g29456kcal460.8g3377.4g1554.4g207.2g
Valittu annoskoko3440g14728kcal230.4g1688.7g777.2g103.6g
Annoskoko puolitettuna1720g7364kcal115.2g844.4g388.6g51.8g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276