KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1057g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g793g3115kcal642g55.5g31.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 291g913kcal30.7g172.6g6.4g16g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g264g1506kcal60.2g51.5g131g15.9g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 172g555kcal49.8g12g34.3g52.6g
Kananmuna kuoreton 581g829kcal72.7g1.7g59.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 143g1260kcal0g0g142.5g0g
Hiiva, 50g106g65kcal13.8g1.2g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 34g0.9kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g16488kcal1738.8g589g811.8g169g
Valittu annoskoko3440g8244kcal869.4g294.5g405.9g84.5g
Annoskoko puolitettuna1720g4122kcal434.7g147.3g203g42.3g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533