Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g680g2175kcal81.6g2g203.9g0g
Herkkusieni säilyke 920g156kcal19.3g1.8g2.8g22.1g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Punaviini 200g141kcal0.6g0.4g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g1399g4589kcal183.3g905.3g26.6g97.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g14320kcal575.4g1840.8g474.4g247.4g
Valittu annoskoko3440g7160kcal287.7g920.4g237.2g123.7g
Annoskoko puolitettuna1720g3580kcal143.9g460.2g118.6g61.9g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981