Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 189g1670kcal0g0g188.9g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Tonnikala öljyssä 560g1062kcal151.8g0g50.4g0g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Kesäkurpitsa zucchini 933g168kcal5.2g23.3g3.7g6.5g
Tomaatti 1119g255kcal6.3g38.6g3.4g15.7g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g6765kcal347.6g194g496.8g67g
Valittu annoskoko3444g3383kcal173.8g97g248.4g33.5g
Annoskoko puolitettuna1722g1691kcal86.9g48.5g124.2g16.8g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358