Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 256g365kcal32g0.8g26.2g0g
Sokeri 396g1606kcal0g395.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 233g80kcal7.1g11.6g0.2g0g
Maito rasvaton 200ml233g77kcal7.7g11.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g233g1699kcal2.3g2.3g186.2g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 605g2076kcal61.7g423.5g7.3g21.2g
Mustikka metsä- 582g256kcal2.9g37.2g3.5g19.2g
Raparperi 419g141kcal2.9g23g0.4g5.9g
Voi, 1 tl, 5 g116g849kcal1.2g1.2g93.1g0g
Sokeri 198g803kcal0g197.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 151g519kcal15.4g105.9g1.8g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g17023kcal268.8g2437g637.4g103.4g
Valittu annoskoko3444g8511kcal134.4g1218.5g318.7g51.7g
Annoskoko puolitettuna1722g4256kcal67.2g609.3g159.4g25.9g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294678