Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 579g247kcal2.2g23.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai456g1597kcal54.7g323.9g9.6g13.7g
Ruokaöljy keskiarvo 14g124kcal0g0g14g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 193g242kcal21.2g0.5g17.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 790g1748kcal138.2g0g134.2g0g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Tomaattimurska 702g206kcal3.9g37.2g1.4g13.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 351g302kcal10.9g15.4g21.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g307g1197kcal89g6.1g89g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g11358kcal641.6g818.6g573.6g55.8g
Valittu annoskoko3444g5679kcal320.8g409.3g286.8g27.9g
Annoskoko puolitettuna1722g2840kcal160.4g204.7g143.4g14g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574