Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis750g840kcal164.9g0g22.5g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g292g1140kcal23.4g219.3g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)300g255kcal13.5g45g1.5g9.3g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g150g90kcal0.6g22.5g0.1g2.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 292g282kcal8.8g57.3g0.9g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g5995kcal425.6g699.8g166.4g32.6g
Valittu annoskoko3444g2998kcal212.8g349.9g83.2g16.3g
Annoskoko puolitettuna1722g1499kcal106.4g175g41.6g8.2g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678