Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1000g3273kcal101.9g664g11g33.5g
Maitorahka (Pirkka)1000g660kcal120g40g3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen800g264kcal26.4g39.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Basilika, tuore 8g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g400g1240kcal104g8g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6896g11867kcal760g1504g289.2g67.2g
Valittu annoskoko3448g5933kcal380g752g144.6g33.6g
Annoskoko puolitettuna1724g2967kcal190g376g72.3g16.8g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206