Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 301g538kcal48.7g21.4g24g21.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g136kcal0g0g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1368kcal98.6g46.4g78.4g43.6g
Valittu annoskoko345g684kcal49.3g23.2g39.2g21.8g
Annoskoko puolitettuna173g342kcal24.7g11.6g19.6g10.9g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.4g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089