Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit125g26kcal4.1g2.4g0g3.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit157g27kcal2.5g3.4g0.3g3g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g98kcal6.7g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g711kcal27.2g11.8g61.8g12.2g
Valittu annoskoko345g356kcal13.6g5.9g30.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna173g178kcal6.8g3g15.5g3.1g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584