Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit156g27kcal2.5g3.4g0.3g3g
Nakki, keskiarvo 38g87kcal4.3g0.4g7.7g0g
Flora margariini 60, annos 10g9g51kcal0g0g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.8g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Aurajuusto9g32kcal1.9g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g529kcal27.2g30.8g32.8g6.6g
Valittu annoskoko345g264kcal13.6g15.4g16.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna173g132kcal6.8g7.7g8.2g1.7g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140