Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 30g24kcal0.5g5.1g0g0.9g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)63g22kcal1g4.3g0.1g0.9g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.8g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g40g138kcal10g24g0.9g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g569kcal25.2g80.2g17.4g14.4g
Valittu annoskoko345g285kcal12.6g40.1g8.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna173g142kcal6.3g20.1g4.4g3.6g
Arvot/100g100g83kcal3.7g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959