Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g50g10kcal0.6g1.6g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 126g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal6g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g329kcal16g28.6g14.8g6.6g
Valittu annoskoko345g165kcal8g14.3g7.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna173g82kcal4g7.2g3.7g1.7g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529