Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 134g109kcal2.1g22.6g0.1g4g
Lanttu 128g37kcal1.3g5.9g0.4g2.3g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g429kcal13.6g62.8g10.4g15g
Valittu annoskoko345g214kcal6.8g31.4g5.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna173g107kcal3.4g15.7g2.6g3.8g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951