Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 214g418kcal40g0g28.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.2kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)39g25kcal5.8g0g0.3g0g
Tomaatti 27g6.1kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g43g51kcal3.5g2.4g3g0g
Tilli, tuore 11g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1014kcal99.6g7.4g64.8g1.4g
Valittu annoskoko345g507kcal49.8g3.7g32.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna173g254kcal24.9g1.9g16.2g0.4g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641