Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 125g22kcal2.3g0.5g0.6g2.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g35kcal1.2g7.1g0.2g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g443kcal10.6g26.6g31.8g6.2g
Valittu annoskoko345g222kcal5.3g13.3g15.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna173g111kcal2.7g6.7g8g1.6g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525