Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell94g103kcal21.6g0g2g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g75g270kcal10.8g44.2g5.2g7g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g86g149kcal10g19.9g1.4g11.4g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)53g92kcal1g1.8g8.9g2.3g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g38g45kcal1.5g7.9g0.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1318kcal89.8g147.6g36.6g43.6g
Valittu annoskoko345g659kcal44.9g73.8g18.3g21.8g
Annoskoko puolitettuna173g330kcal22.5g36.9g9.2g10.9g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023