Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g106g100kcal0.5g23.4g0.5g0g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.8g8.1kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Soijakastike 6.2g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g125g162kcal26.2g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g692kcal56.8g56.6g23.6g2.6g
Valittu annoskoko345g346kcal28.4g28.3g11.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna173g173kcal14.2g14.2g5.9g0.7g
Arvot/100g100g100kcal8.2g8.2g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451