Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali44g9kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Porkkana, keitetty, suolaton 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Parsakaali, keitetty, suolaton 14g4.9kcal0.7g0.3g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi155g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g3.4g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g140kcal16g0g8.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana691g346kcal35.2g10g17.4g4.8g
Valittu annoskoko345g173kcal17.6g5g8.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna173g87kcal8.8g2.5g4.4g1.2g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974