Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g35g43kcal7.4g0g1.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Soijakastike8.8g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana691g229kcal18.6g15g9.6g5g
Valittu annoskoko346g114kcal9.3g7.5g4.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna173g57kcal4.7g3.8g2.4g1.3g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251