Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 114g230kcal14.5g0.4g19.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK123g196kcal25.7g0.4g110.3g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)22g72kcal5.9g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana691g1043kcal94.4g10g269.8g3g
Valittu annoskoko346g522kcal47.2g5g134.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna173g261kcal23.6g2.5g67.5g0.8g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832