Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)50g7.5kcal1g0.5g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g88g22kcal1.1g3.7g0.2g0g
Katkarapu 79g54kcal11.4g0g0.9g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g289kcal1.8g2.6g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana691g835kcal32g18.2g70.8g1.2g
Valittu annoskoko346g417kcal16g9.1g35.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna173g209kcal8g4.6g17.7g0.3g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678