Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2235g1701kcal42g346.4g4.5g22.3g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)798g319kcal32.7g42.3g4g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Maustekurkku319g53kcal2.2g9.6g0.3g5.7g
Ruohosipuli, tuore40g11kcal0.6g1.5g0.2g0.4g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)20g4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g4230kcal156g814g18.2g58.2g
Valittu annoskoko3456g2115kcal78g407g9.1g29.1g
Annoskoko puolitettuna1728g1058kcal39g203.5g4.6g14.6g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234