Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi640g4608kcal6.4g6.4g512g0g
Sokeri 832g3377kcal0g831.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 704g1004kcal88g2.1g72.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g1280g7437kcal280.3g121.6g647.7g133.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g32852kcal749.4g1922.6g2463.8g266.2g
Valittu annoskoko3456g16426kcal374.7g961.3g1231.9g133.1g
Annoskoko puolitettuna1728g8213kcal187.4g480.7g616g66.6g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264606