Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2404g694kcal24g110.6g7.2g43.3g
Vehnälese 36g82kcal4.8g5.6g1.6g13.5g
Vesi481g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g240g817kcal4.8g7.2g84.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu289g364kcal31.7g0.9g26g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g6g24kcal0.1g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g3961kcal130.8g260.2g237.8g113.6g
Valittu annoskoko3456g1981kcal65.4g130.1g118.9g56.8g
Annoskoko puolitettuna1728g990kcal32.7g65.1g59.5g28.4g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060