Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)450g567kcal49.5g1.3g40.5g0g
Sokeri 765g3105kcal0g764.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen270g1944kcal2.7g2.7g216g0g
Kerma, ruoka 15% Flora135g203kcal2.2g4.7g20.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 720g2471kcal73.4g504g8.6g25.2g
Raparperi 540g182kcal3.7g29.7g0.5g7.6g
Fariinisokeri126g512kcal0g125.9g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)450g855kcal20.2g72g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g19675kcal303.4g3009g679.8g65.6g
Valittu annoskoko3456g9838kcal151.7g1504.5g339.9g32.8g
Annoskoko puolitettuna1728g4919kcal75.9g752.3g170g16.4g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594