Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 303g193kcal1.5g35.7g1.2g13.6g
Porkkana 803g262kcal5g44.6g1.6g20.5g
Peruna, vanha, kuorittu 656g500kcal12.3g101.7g1.3g6.6g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g265g1002kcal80.6g154.5g6.9g6.4g
Grahamjauho 208g683kcal22g126.4g4.6g20.6g
Ruokasuola jodioitu 35g0.9kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1009g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g51g38kcal0.5g9.1g0.2g0g
Flora culinesse126g934kcal0g0g103.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g7222kcal244.2g944g238.6g135.4g
Valittu annoskoko3456g3611kcal122.1g472g119.3g67.7g
Annoskoko puolitettuna1728g1806kcal61.1g236g59.7g33.9g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237