Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 804g609kcal15g123.9g1.6g8g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper482g772kcal53g62.7g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)482g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Punajuuri 482g185kcal4.8g33.3g1g12.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 402g134kcal2.5g22.8g0.8g10.4g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g804g1672kcal24.1g49.8g152.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g7003kcal211.4g631.2g381.8g77.4g
Valittu annoskoko3456g3502kcal105.7g315.6g190.9g38.7g
Annoskoko puolitettuna1728g1751kcal52.9g157.8g95.5g19.4g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492