Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus320g1120kcal44.8g1.6g102.4g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g320g406kcal38.4g12.8g22.4g3.2g
Flora kevyt ruoka 7%160g136kcal1.6g7.2g11.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g320g384kcal10.9g11.5g32g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen160g53kcal5.3g7.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu640g806kcal70.4g1.9g57.6g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g1280g4736kcal57.6g396.8g320g47.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%256g717kcal74.2g6.4g43.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g16717kcal606.4g892g1178.2g101.2g
Valittu annoskoko3456g8358kcal303.2g446g589.1g50.6g
Annoskoko puolitettuna1728g4179kcal151.6g223g294.6g25.3g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224