Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 583g140kcal10.6g12.8g1.8g13.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.7g0g46.7g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g583g118kcal3.5g22.2g1.8g8.2g
Kesäkurpitsa zucchini 583g105kcal3.3g14.6g2.3g4.1g
Oliiviöljy 16g144kcal0g0g16.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g292g350kcal9.9g10.5g29.2g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g583g700kcal13.4g28g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6916g4855kcal268g209.8g314.2g63.4g
Valittu annoskoko3458g2428kcal134g104.9g157.1g31.7g
Annoskoko puolitettuna1729g1214kcal67g52.5g78.6g15.9g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482