Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g1519g1929kcal130.6g302.2g19.7g34.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)70g126kcal1.3g2.5g11.9g1.8g
Paseerattu tomaatti rainbow1168g409kcal11.7g80.6g5.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton234g374kcal18.7g9.3g30.4g0g
Oltermanni 9% (Valio)168g353kcal52.2g0g15.1g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon70g161kcal9.8g1.1g12.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 187g425kcal9.5g32.8g26.3g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6916g7577kcal468.6g861g243.8g96.4g
Valittu annoskoko3458g3789kcal234.3g430.5g121.9g48.2g
Annoskoko puolitettuna1729g1894kcal117.2g215.3g61g24.1g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872