Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle1856g2413kcal120.6g371.2g55.7g92.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g630kcal0g0g70g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g128kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Korianteri, annos 10g35g7kcal0.7g1.4g0.2g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 342g1173kcal34.8g239.2g4.1g12g
Korianteri, tuore, annos 20g315g63kcal6.3g12.6g1.6g9.5g
Sinappi 35g46kcal1.5g4.9g2.1g0.6g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 7g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g630kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6916g10390kcal344.4g1348.2g410.6g266.8g
Valittu annoskoko3458g5195kcal172.2g674.1g205.3g133.4g
Annoskoko puolitettuna1729g2597kcal86.1g337.1g102.7g66.7g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161