Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 53g373kcal0.4g0.2g42g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g53g257kcal1.9g32g13.1g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 55g223kcal0g54.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 74g254kcal7.5g51.8g0.9g2.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer4g13kcal0.9g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana692g2417kcal35.4g283.8g124.8g5.2g
Valittu annoskoko346g1209kcal17.7g141.9g62.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna173g604kcal8.9g71g31.2g1.3g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594