Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g139kcal15.9g0g8.3g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato63g225kcal7.5g46.9g0.7g2.1g
Mozzarella juustoraaste, valio31g91kcal8.1g0g6.6g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g20g65kcal2.4g11.4g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l104g34kcal3.4g5.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g1379kcal82.4g136.4g55.6g4.6g
Valittu annoskoko346g690kcal41.2g68.2g27.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna173g345kcal20.6g34.1g13.9g1.2g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264