Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)75g259kcal9g53.2g1.2g6.1g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen150g180kcal27g1.8g9g0.3g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia38g56kcal6.4g0g3.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.7g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g1098kcal88.8g127g29.2g15.8g
Valittu annoskoko347g549kcal44.4g63.5g14.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna173g275kcal22.2g31.8g7.3g4g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.3g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927