Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Kukkakaali 75g18kcal1.4g1.7g0.2g1.7g
Oivariini, 755.3g36kcal0.1g0.1g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g33g99kcal8.5g0.7g6.9g0g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Tumma soijarouhe, risetti19g54kcal9.4g6.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g573kcal51.2g33.6g26.6g7.6g
Valittu annoskoko347g286kcal25.6g16.8g13.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna173g143kcal12.8g8.4g6.7g1.9g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096