Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 140g480kcal14.3g98g1.7g4.9g
Auringonkukansiemen 35g208kcal8g4.4g17.3g2.1g
Kurpitsansiemenet, kuivattu25g133kcal6g4.4g11.2g1g
Seesaminsiemen, kuorineen 11g71kcal2.8g0.7g6.1g1.3g
Kaurahiutale 14g52kcal2g8g1g1.4g
Vesi123g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g1888kcal66.2g231g74.6g21.4g
Valittu annoskoko347g944kcal33.1g115.5g37.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna173g472kcal16.6g57.8g18.7g5.4g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316