Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g117g70kcal1.7g15.1g0.1g1g
Lanttu 18g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Ruokakerma Valio 5%73g44kcal0.9g2g3.6g0g
Oltermanni, perinteinen23g84kcal5.8g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g470kcal18.6g49.6g21.6g8.4g
Valittu annoskoko347g235kcal9.3g24.8g10.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna173g118kcal4.7g12.4g5.4g2.1g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207